De 2-minutenregel voor kernkwadranten zorg


kernkwadrantenmodel

Na het volgen aangaande een workshop Kernkwadranten beseft jij hetgeen je kernkwaliteiten bestaan, doch ook wat je valkuilen bestaan. Jouw beseft hoe je jouw valkuilen kunt omzetten in iets positiefs.

Wendt de kracht met er daar waar u invloed hebt en waar u zich betrokken op voelt. Hoe? Zet de kracht en sterkte in teneinde variatie te bewerkstelligen ingeval dat nodig is.

home / leerdoelen / eigen leerdoelen / persoonlijke effectiviteit leerdoelen / valkuilen

Aangaande persoonlijkheidskenmerken is doorgaans verondersteld het ze stabiel bestaan in de loop met de tijd. Dit is dus raadzamer teneinde te kijken tot de kenmerken die er zijn sexdating-sites en te kijken op welke manier jouw deze in jouw eigen voordelig kan benutten, dan om te uitproberen een karaktertrek te transformeren. Welke laatste straat is heel wat ingewikkelder, zo ook niet onmogelijk, en vraagt naar verhouding heel wat meer vitaliteit. Daarenboven kan zijn een bepaalde karaktertrek welke in een bepaalde situatie niet zo gewenst kan zijn, in ons andere (werk-)situatie juist bijzonder gewenst. Het kan zijn de uitdaging teneinde ons hobby, studie, levenspartner, (werk-)omgeving te ontdekken welke het allerbeste aansluit bij je karakter. Hoe lekkerder een fit tussen je omstreken en jouw figuur op welke manier beter jouw op jouw plek zal bestaan en hoe lekkerder jouw zult aanvoelen.

Daar is ons agressieve en onaardige manier waarbij u een ander aanspreekt, corrigeert of  desnoods onderuithaalt en kleineert.

U dan ook kunt tevens op zaken betrokken raken waar u geen kracht op hebt. Het geeft spanning en sensatie. U kunt zichzelf druk maken teneinde dit weer, de politiek, beslissingen die via een directie betreffende uw organisatie bestaan genomen doch als u dan ook hier geen kracht op hebt, ontvangt u dan ook er last over.


kernkwadranten betekenisUiteraard kan zijn dit ook zo het hoe dichter iemand nabij kan zijn, hoe eerder betrokken u dan ook op hem/haar raakt. Doorgaans voelt u dan find more ook zich voorheen betrokken op de partner en kinderen vervolgens op de verzekeringsagent welke u dan ook 1x in de drie jaar ontmoet.

Mensen die hetgeen teruggetrokken zijn of ingetogen, kunnen u dan ook wellicht irriteren. In ieder geval kunt u zichzelf daarenboven ingewikkeld wat voorstellen. Uw valkuil is het u teveel aan het woord bent en het betekent dat u de ander regelmatig te gering gelegenheid geeft om zijn zegje te verrichten. Daarom kunt u tevens informatie mislopen welke ertoe doet. Luisteren is uw leerdoel.

Met allergie tot kwaliteit. Ken jij een gevaren met jouw eigen kenmerken? Leer het menselijk gedrag te ontleden en te snappen via de kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën te ontdekken. Informatie wegens individuen

Leuk wegens jezelf, en mits team ontzettend aardig om te begrijpen opdat jullie op deze plaats rekening mee kunnen behouden. Het is een uitgangspunt een uitstekende samenwerking.

Scoor jouw verder tot rechts vervolgens past de rechter kerntypering beter bij jouw. Bij ons score in dit middelpunt scoorde je gemiddeld waardoor allebei de kerntyperingen enigszins op je aangaande inzet bestaan. Nauwelijks betreffende allebei de kerntyperingen bezit bij een gemiddelde score je duidelijke keuze.

Essentieel: Laat je reactie en eventuele aanvullingen voor. In de onderstaande video zie je welke stappen je echt moet zetten.

Bekijk desnoods verder het artikel over het presenteren betreffende je sterke en zwakke kanten in jouw persoonlijk profiel. Ofwel ga ons stap verder en combineer je sterke en zwakke punten met kansen en bedreigingen uit je omgeving. Dan ontstaat ons eigen SWOT welke jouw ondersteunt teneinde jouw koers te bepalen.

Ook de klandizie zullen u dan ook hierom appreciren. In de irritatiezone zitten: mooie praatjes, blabla verhalen, mensen welke luchtkastelen construeren en daar waar jouw ook niet op aan kunt. De valkuil kan zijn starheid: het verlangen is zeggen het u dan ook af en toe teveel hamert op hetgeen kan zijn afgesproken ofwel dat u koste hetgeen het kost gemaakte afspraken wensen zijn nakomen. Het zou een flexibiliteit in een straat mogen staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *